USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні вироблятимуть презервативи з гаслами «Вона працює»

3 Березня 2010 18:43
 
Автор знаменитої реклами «Вона», директор київської арт-студії Олена Петрова обурена діями команди Юлії Тимошенко і готова відстоювати свої авторські права в суді.
Жінка стверджує, що БЮТ не заплатив їй обіцяні гроші і зневажив авторство, заявивши, що рекламу придумав Олександр Турчинов. У той же час Олена Петрова до самої Юлії Тимошенко претензій не має, передає сайт телерадіокомпанії Вежа.
«У серпні на нас вийшов креативний директор штабу БЮТ Віктор Уколов, який запропонував взяти участь у розробці передвиборчої реклами для Тимошенко. На все у нас пішло три дні. Ми запропонували відмовитися від використання в рекламі образу Тимошенко, придумали слоган «Вони балакають, Вона працює», хотіли, щоб реклама Юлі з\'явилася за два місяці до виборів – коли від Януковича, Тимошенко та інших люди вже втомляться.
У розумінні рекламістів це означає, що нам дають гроші на розміщення всієї реклами, ми торгуємо з тими, хто здає в оренду щити під рекламу, щоб розмістити її дешевше, і різницю залишаємо собі. За нашими підрахунками, могло вийти 50-100 тисяч доларів», - розповіла Олена.
Далі, за її словами, сталося несподіване. Через тиждень після презентації реклами в штабі Тимошенко, автори слогану побачили написи на вулицях, а дзвінка зі штабу так і не було. Олена Петрова каже: «Я списалася з Уколовим – він мені відповів, що, мовляв, ми вам заплатимо за слоган 500 доларів.
В Олени немає претензій до Тимошенко, вона навіть не розраховує отримати гідний гонорар за свою роботу. «Я тільки хочу, щоб Уколов перестав розповідати, що рекламу Тимошенко придумав Турчинов, а Турчинов – що це насправді зробила сама Тимошенко. Я хочу, щоб він офіційно заявив, що слоган «Вони балакають, Вона працює» придумала «Студія Олени Петрової». У нас є документ про авторські права і ми готові відстояти їх у суді.
Зараз Олена Петрова зайнялася розробкою дизайну презервативів зі слоганами «Вона працює» і «Українку врятують здорові». «Останнє - це переспів реклами Арсенія Яценюка, а в першому слогані «Вона» можна розуміти, як «гумка» або як «жінка» - кому як подобається. Зазвичай, коли жінка бере на себе ініціативу, говорять: «Вона працює».
Ми навіть знайшли чоловіка, який готовий був випустити презервативи з нашим дизайном, але потім вирішив, що маленьку партію виробляти невигідно, а велику не захотів. З нашого боку це не помста – просто хочемо заробити грошей».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Всезнайко Показати IP 3 Березня 2010 19:41
От тепер пора випускати. Хтось же мусить працювати...
Snap_x Показати IP 3 Березня 2010 20:16
Креативні презервативи будуть! )))
seal Показати IP 3 Березня 2010 20:58
Цікаво, але справа в тому, що у презервативі працювати доводиться якраз "йому", а не "їй". :-)
Сем Показати IP 4 Березня 2010 10:13
Він давно вже не працює, не стройте іллюзій
Evil Показати IP 4 Березня 2010 12:06
Мдя... Весна іде, маразм росте...
seal Показати IP 4 Березня 2010 14:48
До Сема: ну це, як в кого! :-) Я, наприклад, мав на увазі безпосередньо той чоловічий орган, якому у даному випадку доводиться працювати. :-) А Ви про що подумали? Знову про політику? :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus