USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В уряді зраділи арешту Луценка і назвали його дружину «дурою». ВІДЕО

30 Грудня 2010 09:50
Віце-прем'єри Борис Колесніков і Віктор Тихонов не без задоволення обговорювали у стінах Кабміну арешт екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
Фрагмент їхньої розмови журналістам вдалося зняти на камеру, - повідомила ТСН.
Перед засіданням уряду Тихонов вирішив поцікавитися у колеги, як йому затримання Луценка.

"Издевался над всеми нами, как бегал тогда, я помню... Вот сука! Так пусть пресуют теперь! Зараза... А как она? (дружина Луценка) Ты не смотрел по телеку? Следователю в глаза ему: "Смотрите в глаза. Вы будете импотентом!". Дура", - сказав Тихонов.

Колесніков, якого раніше вже "підслуховували" журналісти, неспокійно обертався, дивився, де стоять камери, і намагався не говорити в бік мікрофона.
Раніше, після свого потрапляння в СІЗО в 2005 році, Колесніков неодноразово обіцяв, що Луценко, якого він звинувачує у фабрикуванні справи проти себе, буде сидіти у в'язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Таня Показати IP 30 Грудня 2010 10:31
Одним словом можно назвать всех ПРдунов - подонки, а их Пахан имеет еще одно слово ничтожество!
Депутат Показати IP 30 Грудня 2010 18:05
ЮРА прощай, ЮРА прости... ха-ха-ха....Треба ж комусь порядок навести в державі.... Всі говорять немає порядку, безпредел, а це і є порядок коли всім керує одна людина, і ніхто не тягне в свою сторону, що хоче і як хоче..... На то і є Президент щоб керувати Державою...Регіони так тримати Волинь з вами!!!!
VSC до Депутат Показати IP 31 Грудня 2010 11:55
Может сразу всех к стенке? А? Вот тогда будет порядок.
Людмила Показати IP 30 Грудня 2010 18:58
Я теж рада, що накінець, дурня і оборотня, який зруйнував міліцію, посадили за грати. В Луцьку, рівненські -дебіли "заволоділи" міліцейськими посадамии!!! Всіх порядних кваліфікованих міліціонерів Луценко розігнав - це факт! Один Бистрицький - козел, хабарник, брехун - скільки біди людям напробив!!! Цісарук - радник Міністра Луценка - і цим все сказанго: один дурень радник ще дурнішого!!!
Грыцько Показати IP 31 Грудня 2010 16:13
Слава Украине! Партии регионов слава!
Галушка Показати IP 4 Січня 2011 10:30
Почекайте, сміється той хто сміється останній,а ваший сміх визиває страх,дурні розберіться, а тоді смійтесь.А хіба можна розібратись у тій чи інщій ситуації не маючи достовірної інформації.
Vanity Показати IP 4 Січня 2011 17:35
Почитайте Архіпелаг ГУЛАГ. Там дуже добре описана перспектива такого порядку від регіоналів. Нищиш інших і сам наближаєшся до гільотини. А за всю Волинь не розписуйтеся, бо відповідате треба ТІЛЬКИ за самих себе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus