USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Вадим Галигін розважатиме українських чоловіків

9 Грудня 2009 11:48

На телеканалі ICTV 19 грудня стартує новий проект, спільно вироблений каналом та продакшн-студією «Пілот», «Люди, коні, кролики та домашні ролики».
Ведучим проекту став  екс-резидент Comedy Club Вадим Галигін. «Люди, коні, кролики та домашні ролики» виходитиме щосуботи о 11.00 – пише Телекритика.
«Це абсолютно нове шоу, створене на основі формату кумедного домашнього відео, розраховане на чоловічу аудиторію. Відповідно, на чоловіків спрямовано і гумор програми», – наголосив ТК директор  «Студія Пілот» Олександр Брикайло.
До програми потраплятимуть тільки  сюжети, зняті в Україні. Усе надіслане глядачами відео поділять на рубрики: кумедні дітки, дорослі, брати наші менші тощо.
«У центрі уваги – справжні чоловічі теми: тещі, жінки, куми, армія, трудові будні доблесної міліції. У кожному випуску творча команда проекту вибиратиме три топ-сюжети і найкраще відео тижня», – йдеться у повідомленні прес-служби.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 9 Грудня 2009 12:03
Туповатый юмор Вадика опять на экране. Что-то юмористические передачи стали совсем не смешными.
Юка Показати IP 9 Грудня 2009 14:34
ой як не сподобається це жінкам, коли почнуть їх висміювати :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus