USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Вчені назвали найбезпечніший комп'ютерний шрифт

30 Березня 2011 10:17
Для людини, яка постійно працює за комп'ютером, найбільш зручний і безпечний для здоров'я очей шрифт Verdana розміром 10-12 пунктів, – з'ясували американські дослідники.
Вчені провели експеримент, в ході якого з'ясували, що шрифт Verdana зручний для очних м'язів, тому що в ньому відсутні зарубки, – пише Експрес.
При цьому фахівці підкреслюють, що всі монітори комп'ютерів, в тому числі і рідкокристалічні, які вважаються безпечними, насправді шкідливі для здоров'я очей.
Експерти повідомили, що звичка жмуритися перед екраном комп'ютера призводить до скорочення моргання, у зв'язку з чим порушується природний процес зволоження очей. Якщо неможливо позбутися відчуття сухості в очах, медики рекомендують користуватися препаратом «штучна сльоза».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus