USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вечір Шекспіра у Луцьку: сюрпризи та творчі дебюти. ФОТО

4 Липня 2013 12:00
Вечір Шекспіра відбувся учора, 3-ого липня, у кав’ярні «DRUZI FOREVER».

Захід розпочався захоплюючою розповіддю літературознавця Олени Даркевич, яка у легкій і доступній формі пояснила присутнім усі деталі життя Шекспіра, розповіла про теорії, пов’язані із сумнівами щодо його існування. Глядачам дуже сподобалося саме у такій формі сприймати інформацію.

Продовженням вечора стало читання поезій членами літературного клубу «Запах Сонця», яке перервали несподіваною постановкою-імпровізацією, сценою із п’єси Шекспіра «Король Лір», яку спонтанно показали самі глядачі.

Після такої емоційної розрядки вся аудиторія поводила себе набагато розкутіше і відчувала себе безпосередньо учасниками дійства. Закінчився вечір читанням віршів і членами літературного клубу «Запах Сонця», і просто глядачами,які виявили бажання поділитися своєю творчістю.

Загалом, вечір відвідало більш ніж 40 осіб, що свідчить про високу культурну обізнаність жителів нашого міста. Дуже приємно й те, що й молодь цікавиться заходами такого плану, а не просиджує свої літні канікули перед монітором комп’ютера, - зазначають організатори.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus