USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ведучою на 80-річчі Горбачова буде Шерон Стоун

24 Січня 2011 11:43
Екс-президент СРСР Михайло Горбачов замовить на свій 80-й день народження селебриті – вітати політика з ювілеєм будуть зірки першої величини.
Виступати буде Брайан Феррі, Кетрін Дженкінс, Лара Фабіан, Дмитро Хворостовський, екс-Spice Girl» Мел Сі, група Scorpions, Андрій Макаревич, Ігор Крутой і «Хор Турецького», повідомляє Gazeta.ua.
Ведучою концерту буде голлівудська актриса Шерон Стоун.
Музична гулянка на честь 80-річчя Горбачова запланована на 30 березня в лондонському Королівському Альберт-холі.
На 80-річчя екс-президента зможуть потрапити тільки заможні люди. Ціна квитків починається від 35 тисяч фунтів стерлінгів.
А от вартість кожної з 33 VIP-лож становить 100 тисяч фунтів стерлінгів. Кажуть, всі, крім однієї ложі, яку розіграють на аукціоні, вже розкупили.
Доходи від продажу квитків та VIP-лож пустять на благодійність. Усього ж планується зібрати 5 мільйонів фунтів стерлінгів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЧУЙна Показати IP 24 Січня 2011 20:20
"Так казав же Горбачов: "НІКАКІХ могоричов!!"..)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus