USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вересневий ранок у Луцьку. Фоторепортаж

2 Вересня 2017 11:13
Буквально вчора осінь перебрала естафету й приступила до керування природою, однак осінні запахи вже встигли наповнити повітря, а багряні кольори поступово починають впадати в очі. Особливо це стає помітно зранку, коли зайва метушня не відволікає від обміркованого споглядання.

І хоча зелені барви продовжують переважати, не можливо не помітити майже дозрілі каштани, заповнені сухим опалим листям алеї та брак різноманітності квітів.

Звичайно, осінь повноправно дасть про себе знати не так швидко, тож потрібно встигнути насолодитися зеленобарвям і теплом, поки є така нагода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Одне задоволення Показати IP 2 Вересня 2017 17:49
Бачити , спостеріати як змінюється швидко Луцьк, а парк який цікавий став, парк постійно змінюється . порядок ,впорядковані газони , цікаві алеї , ліхтарі , облагороджений пляж і людей в парку стало в рази бвльше. А якби це розпочали робити 20 , 30 років тому і не крали ....Ми би жили в ще кращому . зручному для проживання , відомому туристам України містіі ,Кілька років тому в Затоці , нас питали одесити , чи ще в Луцьку є розбитий асфальт на проспекті Волі та інших центральниї магістраляхБ було соромно ....Чудові фото в чудових куточках Луцька

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus