USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ветерани-визволителі вдячні за підтримку. ФОТО

22 Липня 2013 20:00
Святковий обід, присвячений Дню визволення Волині від фашистських загарбників, організували учасники Волинської та Луцької міської організацій інвалідів війни та Збройних сил України.

Про це повідомив голова організації Федір Орлов 22-ого липня.

На зустріч ветерани запросили й представників «Фонду Ігоря Палиці - Новий Луцьк».
Заступник голови правління Ірина Констанкевич завітала на святкові збори волинської ветеранської організації з подарунками – кожному ветерану вручила соціальну картку на отримання продуктів харчування на суму 250 гривень.

Під час спілкування з ветеранами, Ірина Мирославівна зазначила, що 69-та річниця відзначення визвольної війни – сумна і, водночас, радісна подія. Оскільки багато однополчан-ветеранів не дожили до цих років.

Утім, з іншого боку – це радісне свято. Адже у цей день зібралося ще чимало колишніх вояків аби поспілкуватися, підтримати один одного, обговорити проблеми, які турбують та набратися сил для завтрашнього дня.

«Дуже важливо, щоб молоді покоління згадували про той подвиг, який ви здійснили багато років тому. 69 – це не тільки цифра і арифметика, це ті роки, коли ви не будували своє життя, як хотіли, бо молодість пройшла на фронтах. А потім не менш важкі роки - тривала відбудова міст, потрібно було поставити на ноги свої сім’ї - дітей та внуків. А зараз - не менш тяжка старість.
Ми знаємо, скільки зараз у пенсіонерів проблем із медициною, соціальними службами. У будь-яких юридичних питаннях (стосовно нарахування пенсій та оформлення субсидій тощо) вам радо допоможуть юристи нашого благодійного фонду. Зокрема, і присутній сьогодні головний юрисконсульт благодійного фонду – Ігор Поліщук», - наголосила представниця фонду.

Ветерани, своєю чергою, були вдячні за увагу та підтримку. «Для нас це - справді важливо», - зазначив зворушений увагою 94-річний Георгій Башкатов.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus