USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Віце-прем’єр-міністр поїхав на місце жахливої аварії на Волині

11 Липня 2013 17:30
На місце ДТП, що трапилось зранку 11-ого липня, на Волині, приїхав віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул, - повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

За дорученням Президента України Віктора Януковича Олександр Вілкул скорегував свій графік робочої поїздки у Волинську область, щоб надати належну допомогу постраждалим у ДТП.

Вілкул у супроводі голови облдержадміністрації Бориса Клімчука оглянули місце події та переконались, що потерпілим, 22 з яких – громадяни Білорусі, надається кваліфікована медична допомога у Ковельській ЦРЛ. Інших учасників ДТП розміщено в санаторії матері і дитини «Турія». Допомогти у біді оперативно відгукнулися ковельські донори.

«Із постраждалими працюють психологи. Медзаклади забезпечені всіма потрібними медикаментами та обладнанням. Ми вже зв'язалися з Посольством Білорусі в Україні і з Мінськом. Очікуємо прибуття працівників Посольства і представників Республіки Білорусь. Ситуація знаходиться під контролем Уряду», - сказав Олександр Вілкул.

Нагадаємо, зранку 11 липня на автодорозі М19 «Доманово - Ковель - Луцьк» між селами Воля Любитівська та Волошки Ковельського району трапилась трагедія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сергій Осійчук Показати IP 11 Липня 2013 22:50
автомобільній дорозі Луцьк - Ковель, необхідно надати статус дороги державного значення. дорогу необхідно розширити по 2 полоси в кожному напрямку і розділити 2 рядми відбійників. це прохання до Б.П. Клімчука і завдання для Януковича це зробити!!!
Сергій Показати IP 11 Липня 2013 23:19
Вона і є дорогою державного значення. М-19 Доманове-Луцьк-Чернівці-Тереблече. А відносно розширення-думка хороша!
Ромка Показати IP 11 Липня 2013 23:52
"думка хороша" Хе! Тут куди не глянь "думка хороша" але в бюджеті діра (при чому ЧОРНА) І тут біля корита неполасуєшь...Так що знову "невідать пакращення" :(
1 Показати IP 12 Липня 2013 01:00
Як гарно Ян розказував два роки тому, що дороги будуть такі, всю Україну можна буде перетнути за 14 годин.Хай проїдеться зЛуцька до Львова.
васьок Показати IP 12 Липня 2013 08:30
А чому турбуються тіки про білорусів. В нашому автобусі постраждалих немає?
123 до васьок Показати IP 12 Липня 2013 09:50
наші постраждалі або в лікарні, або в себе в дома, чи на Вашу думку їх необхідно було розмістити в "Турії". Думай перш ніж писати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus