USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водії маршруток одягли спеціальну форму

4 Червня 2010 13:21
Сусіди-львів’яни запровадили обов’язкову форму для водіїв міських маршруток, однак це рішення Львівської міської ради викуонують лише кілька фірм-перевізників.

Про це інформує ЗІК із посиланням на львівського депутата Івана Гринду.

Рішення Львівської міської ради, за словами депутата, більшість водіїв просто ігнорують і не слідкують за своїм зовнішнім виглядом.

Відтак, мера Львова попросили врегулювати це питання.

До слова, розмови про форменний одяг для водіїв маршруток тривали й у Луцьку. Депутати міської ради навіть намагалися змусити шоферів міського транспорту носити галстуки. Проте питання зависло в повітрі і до нього не поверталися.

Щоправда, деякі керівники луцьких фірм-перевізників таки наказали своїм водіям маршруток одягатися охайно на рейси. Принаймні, нині в Луцьку вже не зустрінеш за кермом маршруток шоферів у майках або засмальцьованих сорочках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ая Показати IP 4 Червня 2010 15:32
получали таку зарплату ті водії як Тиба то б тоже ходили і у галстуках і часах по 50 тисяч гривень
Пасажир Показати IP 4 Червня 2010 16:33
А кось пам'ятаю водії білих Івеко, що належали Луцькавтотрансу (так званих ЛАТів) їздили в краватках. Гарно було. Особливо в порівнянні з РАФами, яких тоді було дуже багато, і їх водіями в спортивних штанях та шлапаках.
небайдужа Показати IP 4 Червня 2010 16:45
Ліпше прибирали б маршрутках- а то перевозять людей як ту худобу
Lawbreaker Показати IP 4 Червня 2010 19:01
А-га і ще потрібно запровадити обов'язкову "комплектацію" маршруток стюардесами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus