USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Володимир Гришко захворів і на «ВН» не прийде

26 Квітня 2010 12:22
Народний артист, соліст Національної опери України Володимир Гришко захвовів на грип. Через хворобу співак скасував свій концерт у Луцьку.

Відтак не завітає він і на відеочат до "Волинських новин".

Як повідомили організатори концерту Володимира Гришка, чекати побачити й почути відомого співака лучани зможуть восени.
Заступник директора Волинського облмуздраметатру імені Т.Г. Шевченка Анатолій Глива сказав, що усього було продано 100 квитків. Відміна концерту жодним чином не вплинула на роботу театру, адже у понеділок там вихідний.
Усім шанувальникам знаменитого тенора, які вже встигли придбати квитки на концерт, гроші будуть повернені у касі театру.
Усім, хто купував квитки в уповноважених осіб, заступник директора гарантує повернення коштів у приміщенні драмтеатру за годину до початку запланованого концерту - о 18.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus