USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь відвідав іноземець, який 3 роки подорожує світом. ФОТО

20 Серпня 2013 07:00
Мандрівник Фредерік Барнет з Барселони уже побував в Голобах і Ковелі. Зараз він, ймовірно, перебуває на теренах історичної Волині, інформує Слово Волині.
Подорож на велосипеді Фредерік розпочав у серпні 2011 року в Копенгагені. Планує до 2025 року завершити навколосвітню подорож. У Франції у нього вкрали ноутбук, в Італії його двічі збивала машина, в Туреччині у нього поцупили фотоапарат-«дзеркалку».
Про Україну в мандрівника поки що хороші враження.
«В Україні Фредерік ночує при церквах, на початку місяця він трохи жив у Ковелі, а 13 серпня – перебував у Голобах. Дуже приємний і невибагливий у побуті чоловік. Він дав нам можливість підписатися у його зошиті-щоденнику і відправився далі. Куди точно не повідомив, думаємо, що в напрямку Рівного або Луцька», - розповів священик Ніфонт Омельчук з Голоб.
До речі, Фредерік почав вести щоденник після зникнення ноутбука. Він просить людей, яких зустрічає, написати там побажання.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus