USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські гурти хочуть на міжнародний фестиваль. ВІДЕО

20 Травня 2013 16:45
Три волинські гурти змагаються за право виступити на сцені міжнародного фестивалю у Львові Старе Місто, що відбудеться 8 та 9 червня.

Згідно з інформацією на офіційному сайті фестивалю, у конкурсі-голосуванні за право виступити на фестивалі беруть участь волинські гурти Ріплей, Goodlife та Viscula.

Голосування триває до 23:58 сьогодні, 20-ого травня.

Своєю чергою, ми запрошуємо всіх небайдужих до волинської музики читачів віддати свій голос за представників Волині та Луцька зокрема.

Музиканти із нововолинського гурту GOODLIFE розповіли «Волинським новинам», чому хочуть потрапити на фестиваль:

«Добре, що існують подібні заходи, - каже вокаліст гурту GOODLIFE Андрій Омельченко. «Саме вони дають стимул та можливість молодим гуртам бути почутими, можливо, відкритими для нового слухача...у цьому конкурсі особисто для мене не має значення перемога,має значення те що в цій країні не дивлячись на так званий «культурний дефіцит» існують люди, які можуть творити якісну музику та не перестають мріяти, і, не зважаючи ні на що, не здаються...Бажаю всім, хто очолить список талановитих гарно прозвучати на сцені «Старого Міста» цим самим донести до слухача позитив та віру в краще ... God Bless».





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Влас Показати IP 20 Травня 2013 17:09
таким гуртам тільки в Ветлах любешівських виступати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus