USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські КВН-щики – одні з кращих в Україні. ФОТО

16 Грудня 2011 19:10
Збірна Волині з КВН-у «Б/з ПДВ» вийшла в другий тур 18 чемпіонату КВН України.

Про це повідомила директор команди Світлана Матвійчук.

Гра відбулася 14 грудня. Після першого туру 18-го чемпіонату КВН України з 40 команд далі проходить лише 10, серед яких і волиняни.

До складу команди увійшли: Світлана Матвійчук, Микита Чибар, Сергій Будь, Михайло Денисов, Георгій Гиоргадзе та Ігор Колоїз.

Луцькі «Б/з ПДВ» показували еволюцію поведінки дівчат від 70-х до сьогодні, розповіли про коломийське телебачення, а також подарували одному із членів журі Олексію Сорокіну дівчину.

Так, за результатом гри, збірна Волині «Б/з ПДВ» здобула перемогу. Таким чином, вона автоматично потрапила у подальші тури чемпіонату КВН України.

До слова, команда не вперше бере участь та перемагає у всеукраїнських змаганнях. «Б/з ПДВ» – чемпіони всеукраїнської ліги КВН «Кавалєрка», срібні призери кубку Івано-Франківська, срібні призери Кубку КВН України, переможці номінації «Відкриття сезону» Асоціації КВН України.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
КВН Показати IP 16 Грудня 2011 19:28
Вітаємо, але я б це називав збірною волині і рівненщини
Роман Перванчук Показати IP 16 Грудня 2011 22:25
Вітаю, ви найкращі
.... Показати IP 16 Грудня 2011 22:32
як я задовбався такі с...ні статті читати! тьфу, найшли кращих....
.... Показати IP 17 Грудня 2011 17:38
Смішно!!!!Збірна Волині!!!!ХАХА якби не Пінгвін нема команди!!!!
Николай Показати IP 18 Грудня 2011 11:25
Знаете, а я заметил по команде, что если нет одного кого-то, то команда все равно играет на все 100%. По ним видно что они если берутся за что-то, то конкретно и уверенно идут к своей цели. А почему сборная Ровно? Вы не видите что там, человека 3 из Волыни, один из Ровно, один из Киева, а один вообще кажется грузин. Когда Они приижають к нам, то это праздник для всего города.С какого Они города не были, радуйтесь что они представляют именно Волынь. Заканчивайте обливать их грязью, они такого отношения не заслужили, они приижають и каждый из них викладуеться на все 100%, кто пишет что "если бы не Пингвин не было бы команды"-Вы ошибаетесь, порой Миша не викладуеться так как Остальные члены команды, за что ему надо нагоняй дать.Для нас просто нонсенс, что в нашем городе их обожают, о них очень хорошо говорит ассоциация, а в их городе нет ни Поддержки ни одного хорошего слова.Дорогие наши, любимые не обращайте внимания на различные негативные слова, Вы знаете что Вас любят и всегда ждут у нас в городе.переижайте, работу найдем =))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus