USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські студенти з’ясовували, хто розумніший

16 Листопада 2011 17:59
Студенти-міжнародники двох найбільших волинських вишів позмагалися у знанні англійської мови, а також випробували свої ерудицію та кмітливість під час «Брейн-рингу». Інтелектуальний турнір відбувся 16 листопада в Луцькому національному технічному університеті.

Як розповіла організатор заходу, доцент кафедри іноземних мов ЛНТУ Олена Ковальчук, участь у турнірі взяли дві команди Волинського національного університету імені Лесі Українки й ЛНТУ. Під час заходу вони спілкувалися винятково англійською мовою.

Організатори запропонували для команд 5 завдань. Насамперед, - представлення, потім розминка (потрібно було відповісти на 5 запитань, наприклад, на прапорах яких європейських країн є синій, червоний і білий кольори?). Потім учасникам показували символ торговельної марки і вони мусили назвати країну її походження. Ще одне завдання – відповісти на запитання що стосувалися традицій, культури та бізнес-етикету різних країн.
Останній етап інтелектуальних змагань – відгадати закінчення рекламного ролика й презентувати власну рекламу того чи іншого товару.

Як розповіла Олена Ковальчук, обидві команди для рекламування обради автомобілі, однак різник марок.

Оцінювало знання й уміння учасників «Брейн-рингу» четверо членів журі – по двоє від ЛНТУ і ВНУ. Серед них – волонтер Корпусу миру Меліса Крут.

Після більш ніж двогодинної «боротьби» з розривом усього в три бали (106:103) перемогу здобули господарі інтелектуальних змагань – студенти ЛНТУ. Втім, Олена Ковальчук зауважила, що студенти ВНУ поступилися опонентам лише тому, що у них менше досвіду, адже в ЛНТУ «брейн-ринг» у такому форматі відбувається не вперше.

Завершився інтелектуальний турнір концертом. До слова, виконавці співали також лише англійською.

Усі учасники «Брейн-рингу» отримали грамоти і солодощі, а переможці ще й статуетку – сову, яка сидить на книжках, як символ мудрості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
студент Показати IP 17 Листопада 2011 11:56
а інші навчальні заклади! невже націанальні вузи бояться знову програти...?)
Лучанка Показати IP 28 Листопада 2011 09:45
Про приватні навчальні заклади у нашій країні прийняти писати тільки погане..... А мабуть, варто було б і на них подивитись з іншої сторони....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus