USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Студенти з Волині отримали нагороди від Патріарха Філарета

31 Липня 2015 11:45
Волинських студентів-волонтерів Патріарх Київський та всієї Руси-України Філарет нагородив вблагословенними грамотами. Небайдужість молодих людей допомогла врятувати не одне життя. Про це інформує Волинь:світ.

Увагу Святійшого привернула група молоді з Володимира-Волинського, яка протягом останнього року активно допомагала військовослужбовцям, які захищають Україну в Донецькій та Луганській областях.

Зокрема студенти Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю. Кримського під час організованих благодійних заходів (тематичних вечірок, спортивних турнірів, благодійних ярмарок) зібрали більше 122 тисяч гривень.

За зібрані кошти закупили медичне обладнання в машину швидкої допомоги, апарати штучного дихання, кровоспинні препарати, обладнання для операцій без крові, набір препаратів та засобів для виявлення ГРВІ. А ще на передову поїхали медичні ноші для винесення поранених з зони обстрілу, багато медикаментів, шприців та іншого медичного обладнання та ліків.

Завдяки діяльності волонтерів воїни на передовій отримали десятки-сотні наборів ліхтариків, батарейок, масок, касок, шкарпеток та білизни. Нагороди від Святійшого Патріарха Філарета Катерині Федорук, Анні Кондисюк, Дарині Михальчук, Маргариті Цехош та Максиму Федоруку вручили на урочистому освяченні відреставрованого пам’ятника Святому Володимиру, що знаходиться у Слов'янському парку Володимира-Волинського.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus