USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Студенти з Кореї обмінювалися досвідом з лучанами

13 Квітня 2018 19:04
Хьон Гю і Тек Мін із Південної Кореї приїхали в Луцьк, аби познайомитися з волинянами, розповісти про свою культуру та поділитися досвідом, як можна подорожувати світом й навчатися.

Культурний вечір за участю корейських студентів відбувся в Луцьку у Молодіжному центрі Волині.

Хьон Гю і Тек Мін провели урок корейської каліграфії, розповіли про традиції та звичаї своєї культури. Окрім того, іноземні гості грали на гітарі та відповідали на усі запитання, які цікавили лучан.

Разом із Хьон Гю і Тек Міном приїхала їхня подруга з Білорусі Ірина Василевська. Вона розповіла про програму обміну для студентів вищих навчальних закладів «Global UGRAD», завдяки якій можна подорожувати світом.

«Навчаючись в Україні, я поїхала з іншими студентами в Південну Корею. Мову не знала, було трохи не по собі, але мені допомогли розкритися, постійно намагалися допомогти, оскільки почала вивчати мову, культуру, з’явилося багато вчителів та друзів. Будучи у них, пригадую, що все, що більшість знала про Україну – це те, що в нас війна і найгарніші дівчата.

Хоча ми від них багато чому навчилися, але й передали свого. Для прикладу, у них велика проблема із суїцидом серед студентів, адже всі хочуть бути успішними і через невдало зданий екзамен покінчують із життям. Ми ж багатьох переконали, що якщо впав – не трагедія, потрібно підніматися та йти далі до своєї мрії», - каже Ірина.
Поспілкувавшись з лучанами, студенти поїхали далі, аби відвідати західні міста України й підготуватися до великого корейського табору у Києві, який відбудеться наприкінці квітня.

Зауважимо, що Хьон Гю і Тек Мін є студентами Києва і Харкова, де вивчають російську мову, аби в майбутньому бути вчителями у своїй країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus