USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни присвятили українським дорогам пісню. ВІДЕО

26 Квітня 2013 09:30
Волинський гурт із Турійського району «Брати Володимира Красулі» записав пісню на мотив знаменитого хіта корейського репера Gangnam Style. Присвячений ролик, власне, українським дорогам.

Про гурт «Брати Володимира Красулі» волиняни взнади більше після останніх парламентських виборів, на яких хлопці підтримували депутата Турійської районної ради, фермера і громадськго діяча з села Кульчин на Турійщині Володимира Красулю. З початком парламентської виборчої кампанії інтернетом стали ширитися відеозаписи жартівливих пісень «Волинських патріотів» та їх соліста Василя Подшипніка, - інформують Відомості.

У гурті «Брати Володимира Красулі» грають справді рідні брати депутата. Усі вони, як і сам Володимир, мають музичну освіту і раніше мали власний гурт, який називали «Брати Красулі», і який грав на весіллях і дискотеках.

«Десь у 2011 році ми вирішили гурт відновити. Закупили апаратуру, набрали ще музикантів в команду. Тоді ж «відкопали» такого самородка як Василь Подшипнік. Це - кочегар турійської школи Василь Гурський. Він любить складати жартівливі пісні, і став через це популярним серед своїх друзів та знайомих. Він і став нашим фронтменом, автором і виконавцем багатьох пісень гурту», - розповідає Володимир Красуля.

Пісню ж про українські дороги в стилі Gangnam Style написав і виконує не Василь Подшипнік, а рідний брат Володимира Красулі Богдан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юлія Показати IP 26 Квітня 2013 12:06
Було б смішно, якби не так сумно....
Mangol Показати IP 26 Квітня 2013 13:32
:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus