USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волиняни у Дебальцевому: жартують, чекають

20 Листопада 2014 13:44
Бійці тербатальйону "Волинь" на передовій у Дебальцевому жартують, хворіють та чекають ротації.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини уже публікувало відеорепортаж про будні тербатальйону "Волинь" у Дебальцевому. Бійці там уже два місяці, мобілізовані були ще навесні. Солдатам не вистачає одягу і техніки, останнім часом побільшало обстрілів, мовляв, плануються наступи, але військові тримаються і обіцяють не здати стратегічний населений пункт.

Наші колеги із Нововолинська ділового, своєю чергою, пишуть: Комбат Сергій Козак береже всіх своїх хлопців і примудряється жартувати навіть під обстрілами".

Запалення легень комбат переніс на ногах.

"Турбує його єдине: ротації, яку в інших підрозділах здійснюють щомісяця або кожні 45 днів, поки що не видно. А люди ж бо різні, комусь із бійців давно потрібно додому на психологічну реабілітацію. Та й своїх родин усі вони не бачили ще з квітня-травня. І відпусток із передової їм не дають. А так усе гаразд", - говорять вояки.


ВОЛИНЯНИ У ДЕБАЛЬЦЕВОМУ ПЕРЕДАЮТЬ ВІТАННЯ. ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus