USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ВОНА вдома, ВІН на Оболоні, Президент у поганому гуморі. ФОТО

7 Лютого 2010 16:37
Чинний президент, а також два кандидати на його посаду прийшли на виборчі дільниці із самого ранку.
Юлія Тимошенко традиційно проголосувала у Дніпропетровську в приміщенні Дніпропетровської державної медичної академії разом зі своєю сім’єю – чоловіком Олександром та донькою Євгенією, – пише Кореспондент.
Настрій у прем’єр-міністра був піднесений. Вона привітала всіх з тим, що українці живуть у демократичній державі і можуть вільно висловлювати свою позицію. Після голосування Тимошенко подарували великий букет білих квітів. На запитання, як вона проведе цей день, прем’єр відповіла, що буде разом із сім’єю.





Її конкурент Віктор Янукович прийшов на свою виборчу дільницю на житловому масиві Оболонь у Києві, як і в першому турі, без родини. Його лише супроводжував народний депутат від ПР Сергій Льовочкін. Лідер Партії регіонів теж був у доброму настрої й посміхався журналістам. «Я голосував за хороші зміни, за стабільність і сильну Україну», - зазначив він





У свою чергу, Віктор Ющенко, на відміну від Тимошенко і Януковича, прийшов на дільницю у поганому гуморі. «Я гадаю, що Україні буде соромно за свій вибір, але це і є демократія», - зазначив він. Під час сьогоднішнього голосування, він порушив традицію, не взявши із собою дітей. На дільниці главу держави супроводжувала лише дружина Катерина Ющенко.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus