USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Врятований після японської стихії пес зустрів господаря

5 Квітня 2011 17:58
Пес, якого врятували через три тижні після руйнівного землетрусу в Японії, повернувся до свого господаря.

Возз'єднання собаки та його власника відбулося в понеділок, 4 квітня, через кілька днів після того, як тварину привезли в зоологічний центр префектури Міягі, повідомляє «ТСН».

За словами господаря собаки по кличці Бань, він побачив свого улюбленця в телевізійному репортажі, присвяченому рятувальній операції, розгорнутій в постраждалих від землетрусу і цунамі районах.

Коли власник пса побачив його по ТБ, він впізнав його і тут же зв'язався з представниками установи для тварин.

Собака Бань був врятований 1 квітня, в перший день найбільшої пошуково-рятувальної операції в історії Японії. Тварину помітили рятувальники з повітря - пес дрейфував на даху зруйнованого будинку. У самому будинку людей виявлено не було. Коли собаку знайшли, її відправили на сушу, а потім передали в спецзаклад для тварин.

За словами співробітників зоологічного центру, в даний час під їх опікою залишаються ще десятки собак і кішок, розлучившись зі своїми господарями в результаті землетрусу.

Нагадаємо, землетрус і цунамі в Японії відбулися 11 березня. За останніми даними, жертвами стихійного лиха стали більше 12 тисяч чоловік. Зниклими безвісти вважаються майже 15,5 тисячі осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus