USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Вирахували найкраще в світі місто для студентів

15 Лютого 2012 15:58
Британці визнали Париж найкращим містом для студентів.

Про це інформує ТСН.

У першому всесвітньому рейтингу кращих студентських міст світу перше місце посів Париж.

Такі дані надала британська компанія QS, яка спеціалізується на рейтингу університетів. Під час визначення кращих студентських міст світу до уваги бралися 12 різноманітних критеріїв, зокрема рейтинг університетів, що знаходяться в тому чи іншому місті, кількість національних та іноземних студентів, які навчаються в них, якість життя, доступність навчання та активність роботодавців.

Друге місце у рейтингу найкращих студентських міст світу посів британський Лондон, третє – американський Бостон.

До першої десятки потрапили також австралійські Мельбурн (4-те місце) та Сідней (6-те місце), австрійський Відень (5-те місце), швейцарський Цюрих (7-ме місце), німецький Берлін та ірландський Дублін, що набрали рівну кількість балів і посіли 8-ме місце, а також канадський Монреаль (10-те місце).

З пострадянських міст до ТОП-50 потрапила лише Москва (37-ме місце).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus