USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Виступ Тараса Петриненка у Луцьку обмежився однією піснею. ВІДЕО

13 Квітня 2014 21:29
У Луцьку із композицією «Україна» виступив Тарас Петриненко. Свою пісню артист виконав у рамках приїзду на Волинь кандидата у президенти Петра Порошенка.

Однак, зі слів лучанина Андрія, чоловік та його знайомі сподівались на повноцінний концерт улюбленого співака:

«Якщо чесно, то я більше прийшов послухати концерт, ніж виступ Порошенка, хоча й це теж цікаво. Але, зізнаюсь, я трохи розчарований тим, що Петриненко заспівав аж одну пісню», - каже шанувальник артиста.


Тим часом, захід розпочали із виступу відомого українського гурту «Плач Єремії», який виконав на дві композиції більше: «Вона», «Я піду в далекі гори» та «Пливе кача».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
монах Ієронім Показати IP 13 Квітня 2014 21:39
В такий смутний, в найсуворіший час великого посту, в велику передвоєнну смуту зібралися безбожники і захотіли концерту. Люди втратили почуття міри, совість, сором. А в барах до ранку розважається молодь, б**і лізуть в кожну щілинку, аби десь пере**ся. Страшний час настав!
батюшка до монах Ієронім Показати IP 13 Квітня 2014 21:45
з пагонами руцкіми зкелії строчиш акі з казарми?предвоєнну смуту мутити то по православному гб кірілу?
НЕЛУЧАНИН до монах Ієронім Показати IP 14 Квітня 2014 09:48
ти не монах, ти слуга того, хто в пеклі керує і ставленика його на землі - кіріла маацковськог.о. бруд і гидота з вуст товїх ллється, піднебіння чорне кишить зміями лютими, які з вуст твоїх поганих лізуть. ЗГИНЬ, НЕЧИСТЬ !!!!!!!!.
Анонім Показати IP 13 Квітня 2014 22:03
Неподобається Петрененко як людина особливо після того як колись послухав його концерт у нас на стадіоні в рамках конкурсу "Хвилі Світязя" я тоді придбав не дешевий квиток а посуті як виявилось прийшов послухати агітацію за вітю пчоловода та юлю рясну косу.... :( пісні хороші а ось людина продажна :( ЗА петьку конфетку після согоднішніх побачених фейсів які йдуть у нього в команді типу картавого мера та такогож екс екс голову ОДА... те ж голосувати не буду президент з такою командою заведе нас туди куди вже завели папередніки.....
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 14 Квітня 2014 09:50
НА ЩАСТЯ, ТАКИХ ЯК ТИ - ЖМЕНЬКА МОСЬОК ГАВКУЧИХ.
добродій Показати IP 13 Квітня 2014 23:52
геть продажних жидів вайсманів-поросюків......
НЕЛУЧАНИН до добродій Показати IP 14 Квітня 2014 09:50
ти вже гноївку вичистив ? МАРШ ДО СВИНЕЙ !!!!!!
свідомий Показати IP 14 Квітня 2014 01:12
Шоколадний король гастролює зі своїм шоу. Розчарувався трохи в Плачі Єремії, не очікував, що продадуться, певно дуже вже важко Чубаю живеться.
НЕЛУЧАНИН до свідомий Показати IP 14 Квітня 2014 09:52
СВІДОМИЙ ХОЛУЙ МААЦКОВСЬКИЙ - ЦЕ ЩОСЬ НОВЕ. ДАВНО ШКУРУ ПОМІНЯВ ?
ВОНО Показати IP 14 Квітня 2014 06:32
шоколадний заяць єдиний претиндент, окрім Дарта Вердера, що має шанси виграти вибори. За що його люто ненавидять адепти культу " жінки в білому". Адже подумайте ВОНА рвалась до крісла десяток років, а тут якийсь хитропий співвітчизник її обганяє, та хай краще ні мені ні йому. Якщо я не буду царювати то і ніхто не буде, зроблю все для знищення неблагодарного народу хай знають як мною нехтувати.
НЕЛУЧАНИН до ВОНО Показати IP 14 Квітня 2014 09:53
ЛІПІНИ ПО ТОБІ ЗАЧЕКАЛИСЬ
НЕЛУЧАНИН Показати IP 14 Квітня 2014 09:55
ЗАТЕ ЯКА ПІСНЯ !!!!!!!!! ХВАЛА ПЕТРИНЕНКУ !!!!!!!! ПОРОШЕНКО - НАШ ПРЕЗИДЕНТ !!!!!!!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ !!!!!!!!!!
саня Показати IP 14 Квітня 2014 09:56
я проти Юльки категорично. але якщо такі як Бондар, Шиби, Мартинюки, Гунчики і Клімчуки з Вовками роблять кампанію кандидату все зрозуміло. Ми з ним у прірві. куму його колись повірили, то бачили що наробив. геть пройдисвітів. а на цих виборах реально нема за кого голосувати... Садового в президенти!
Адреналін Показати IP 14 Квітня 2014 15:05
У Пороха бізнес у Росії. Він буде вигідний для Путіна і для олігархів, зокрема Фірташа і Львочкіна, які й організували похід Пєті у президенти. Олігарх олігарху ока не виклює, а вони злякалися, що Тимошенко заявила про намір зламати олігархічну систему влади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus