USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Знайшли невідоме полотно Ван Гога. ВІДЕО

21 Березня 2012 12:11
У Нідерландах виявили раніше невідоме полотно Вінсента Ван Гога «Натюрморт з луговими квітами і трояндами». Його довгий час вважали творчістю невідомого художника. Більш того, на картині знайшли силуети оголених чоловіків.

Про це інформує ТСН.

«Натюрморт з луговими квітами і трояндами», що зберігався з 1974 року в фондах голландського музею Креллер Мюллер, виявився не роботою невідомого майстра, а полотном Ван Гога.

Весь цей час експерти сперечалися про те, кому з художників він належить. І тільки зараз, завдяки сучасним технологіям, вдалося провести детальний аналіз полотна і визначити майстра.

Фахівців очікував сюрприз. Коли полотно стали просвічувати потужним рентгеном, під натюрмортом виявилася прихована інша робота Ван Гога, що зображає двох напівоголених борців.

Цю картину художник написав під час навчання в Антверпені і згадував про неї в своєму листуванні з братом Тео, а ось про натюрморт із луговими квітами в його листах не сказано ні слова, саме тому авторство полотна довгий час не могли визначити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus