USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Визначили найкращого студента Волині. ОНОВЛЕНО

17 Листопада 2017 16:03
У Луцьку відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий студент Волині-2017».

Переможцем конкурсу став студент Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Назар Дубина (на головному фото), повідомляє VIP.

Студент Академії рекреаційних технологій і права Олександр Колодій, Заслужений майстер спорту України, дефлімпійський чемпіон, визнаний переможцем у номінації «Кращий студент-спортсмен Волині – 2017». Призером конкурсу у номінації «Кращий студент-громадський діяч» стала студентка цього ж вишу Наталія Шишолік , повідомили у прес-службі академії.

Олександр Колодій


Наталія Шишолік


Конкурс стартував світлодіодним шоу і налаштував на хороше проведення вечора. А надалі ж почалася справжня боротьба за перемогу. Молоді, красиві, розумні студенти, які уже, до речі, стали кращими у своїх номінаціях, змагалися між собою у фіналі.

До слова, сам конкурс складався із трьох етапів. Перший - подача заявок, другий - засідання членів журі, де й обрали кращих у номінаціях, і третій - сам гала-концерт.

У фіналі зійшлися студент-дизайнер Віра Алфьорова, студент-науковець Назарій Шуляк, студент-науковець Надія Тележинська, студент-журналіст Анастасія Хазова, студент-громадський діяч Ірина Гаранчевська та студент-митець Назарій Дубина.

Учасники показали членам журі та глядачам представлення, которкі відеоролики, які допомогли познайомитися з фіналістами ближче.

У другому конкурсі студентам справді було де розгулятися, адже вони мали змогу показати свої таланти. Чого тільки не робили вони на сцені: співали, танцювали, жартували, показували свої творіння та читали монологи... Словом, розважали як могли.



Третій конкурс, схоже, розставив усі крапки над "і", а все тому, що учасники повинні були миттєво відповідати на питання членів журі.

А запитання, до речі, вражали оригінальністю. Наприклад, луцький шоумен і батько синів-близнюків Сергій Скулинець запитав: "Чим відрізняється вода від близнят?"

Віра Алфьорова припустила, що близнят не можна випити. Та правильна відповідь була такою: "Вода - H2О, а близнята - О, аж два".

Директор Молодіжного центру Волині Захар Ткачук теж мав цікаве запитання: "Що таке числа Чингісхана?". Справа в тому, що таких чисел не існує, і, як зазначив Захар, їх він тільки придумав.

Що ж, у підсумку, кращим студентом Волині став Назар Дубина, який вразив глядачів своєю щирістю, чесністю та непереборним бажанням рухатися вперед.

"Бажаю вам вірити в себе, не слухати тих, хто у вас не вірить, ставте чіткі цілі та досягайте їх", - побажав переможець.


Студенти Академії рекреаційних технологій і права студенти стали фіналістами конкурсу.

Так, Олександр Колодій – студент напряму підготовки Туризм», Заслужений майстер спорту України, чемпіон Європи, багаторазовий переможець Чемпіонатів та Кубків України з кульової стрільби, рекордсмен України, дефлімпійський чемпіон, володар орденів «За мужність» (І,ІІ, ІІІ ступенів), стипендіат Президента України, став переможцем у номінації «Кращий студент-спортсмен Волині – 2017».

Призером конкурсу у номінації «Кращий студент-громадський діяч» стала Наталія Шишолік – студентка напряму підготовки «Документознавство та інформаційна діяльність», засновник та керівник Маневицької районної громадської організації інвалідів «Довіра», ініціатор та організатор відкритих районних змагань серед людей з інвалідністю «Дорога до власних перемог» в смт. Маневичах; Маневицького району фестивалю творчості для людей з інвалідністю «З Україною в серці»; проекту «Кіно просто неба»; інтегрованого велопробігу «Один світ – одна мрія» протяжністю 21 та 35 км, учасниця та призерка спортивних змагань всеукраїнського рівня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мда Показати IP 17 Листопада 2017 17:24
нах це піря-його вже пів луцька пересовало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus