USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як розважалися волинські засуджені

24 Грудня 2013 15:52
Згідно з ініціативи засуджених у Маневицькій виправній колонії №42 управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області організувало виступ арт-шоу «Каприз» із концертною програмою.

До слова, актори виступали безплатно, повідомили у прес-службі управління ДПтС України в області.

За задумом керівника арт-шоу Олега Чібізова виступ акторів присвячений новорічним святам.

Півторагодинна концертна програма містила різноманітні пісні, веселі гуморески, сценки на життєву тематику. Актори також показали пародії на сучасного виконавця Dzidzio, персонажа гумористичного серіалу «На́ша Russia» Александра Бородача.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 24 Грудня 2013 15:54
коментар було видалено
Жах Показати IP 24 Грудня 2013 16:08
Треба написати в організацію з прав людини! Це ж треба було додуматись, чоловікам, які роками не бачать жінок і різноманітних втіх пов’язаних з ними, показати напіводягених жінок (як на останньому фото). Дивно, що засуджені не збунтувались! P.S. А начальник колонії, напевно, ще той садюга ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus