USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як веселилися у Новий рік маленькі лучани

4 Січня 2014 16:51
Тижневий новорічний вікенд дозволив волинянам чимало часу провести разом зі своїми родинами. Чим же батьки можуть зайнятися зі своїми чадами у вихідні дні?

Альтернативою перегляду мультфільмів є, звичайно, прогулянки на свіжому повітрі. Але чимало лучан прагнуть поєднати з прогулянкою і «вихід у люди». Тому обирають не парк, а скажімо, поїздку в центр міста.

Діти розважаються, а в батьків, завдяки цим розвагам, тоншають гаманці. Крім квача і розмірених прогулянок дітвора на Театральному майдані може покататися на електромобілях або поні.


Чимало лучан з дітьми фотографуються біля вуличних вертепів та центральних ялинок міста.


Для любителів рукоділля майже щодня в арт-галереї «Луцьк» діє Різдвяна майстерня, де можна навчитися виготовляти дідуха, вовняні іграшки, вироби з лози та сіна, новорічні листівки.


Ще один з варіантів родинного святкування – новорічний ранок у обласному акдемічному музично-драматичному театрі.

Театралізоване дійство з Дідом Морозом, Снігуронькою, Святим Миколаєм та онучкою Баби Яги Оленкою відбувається у холі театру. До слова, завтра, 5 грудня актори відіграють останнє новорічне дитяче свято в цьому сезоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus