USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Як пройшов Новий рік у «гарячих точках» Луцька

2 Січня 2014 13:51
Хто святкує у новорічну ніч, а хто працює у посиленому режимі. Екстрені служби Волині кажуть, що цього року народне гуляння відбулося без особливих надзвичайних ситуацій, хоча небезпечні таки траплялися.

Управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області за минулу добу довелося «боротися» з трьома пожежами на Волині. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли у прес-службі вогнеборців.

Дві пожежі були в Луцьку: на Львівській трапилося загоряння цегляного будинку через несправне пічне опалення, а на вулиці Клима Савура загорілася дерев’яна споруда через необережне поводження з вогнем невідомих осіб. Ще одну пожежу гасили рятівники в Камінь-Каширському районі. Там загорівся дерев’яний будинок, причини встановлюють. Усі надзвичайні ситуації завершилися без жертв. В управлінні кажуть, що торік було більше пожеж у новорічну ніч – чотири.

Правоохоронці звітують, що до них надійшло 10 повідомлень про кримінальні правопорушення і події. Даішники «зловили» 77 водіїв, які грубо порушили правила дорожнього руху. З них 18 шумахерів бралися за кермо в стані алкогольного сп’яніння. Одна смертельна аварія трапилася у Любешівському районі.

У травмпункт Луцької міської клінічної лікарні після бою курантів до світанку звернулося 10 людей, половина з них була у стані алкогольного сп’яніння. За добу таких звернень - 30. Із переломами було 9 людей. Трьох госпіталізували.

Заступник головного лікаря з медичної частини Володимир Шендибило каже, що новорічна ніч відбулася без ексцесів, більш-менш спокійно, та надіється що на Різдво люди не забуватимуть про елементарні правила безпеки і берегтимуть своє здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus