USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

YouTube показуватиме телесеріали. Платно, зате без реклами

3 Грудня 2009 16:54

 
Найбільший світовий відеохостинг YouTube збирається ввести платний показ телесеріалів. Сайт буде викладати епізоди телесеріалів без реклами на наступний день після їх телетрансляції.
Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. За наявними даними, YouTube тільки почав переговори з телестудіями. Передбачається, що сайт буде викладати епізоди телесеріалів без реклами на наступний день після їх телетрансляції. Вартість перегляду складатиме близько 2 доларів.
Схожі моделі вже реалізують Apple і Amazon, що робить витівку YouTube досить перспективною. Належний Google відеохостинг вкрай зацікавлений у прибутковому контенті, оскільки його нинішня модель роботи, за оцінками експертів, може привести його в цьому році до збитків у півмільярда доларів.
Щоправда, як зазначає AllThingsDigital, користувачам може не сподобатися той факт, що, на відміну від Apple і Amazon, YouTube буде надавати епізоди в режимі потокового відео, а не в форматі для завантаження – інформує ТСН.
При цьому YouTube і студії стверджують, що великої різниці тут немає, оскільки користувачі найчастіше дивляться скачаний серіал тільки один раз. Однак не виключено, що YouTube постарається уникнути проблем, сфокусувавшись тільки на тих серіалах, які не доступні на інших легальних сайтах.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юка Показати IP 3 Грудня 2009 20:02
мабуть YouTube не уникне проблем, якщо сфокусує увагу лише на не доступних на інших сайтах серіалах, адже всі женуться за рейтингом, а його створює популярний продукт. а популярний продукт хочуть мати всі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus