USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Без реклами на головних фасадах і вікнах: принципи нової концепції розміщення реклами у Луцьку

20 Серпня 2019 11:32
На вулицях міста звільнять від реклами головні фасади будинків та заборонять заклеювати рекламними банерами вікна.

Про це стало відомо під час круглого столу на тему: «Про Концепцію розміщення та розвитку зовнішньої реклами та вивісок у місті Луцьку» 20 серпня.

Як зауважив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, є три основні питання концепції: перш за все, це реклама на фасадах будинків – зараз багато будівель завішені рекламою, чого немає у європейських містах. Парадні сторони фасадів мають бути звільнені від реклами.

Наступний пункт – реклама на вікнах будинків, наприклад, нині на вулиці Винниченка всі вікна заклеєні рекламою. Отже, вікна потрібно звільнити від реклами.

Третє – бетонні подушки білбордів, які повинні бути розташовані нижче рівня землі. Щодо решти пунктів готові домовлятися з підприємцями та приймати пропозиції.

Учасникам круглого столу продемонстрували світлини невдалих прикладів існуючої реклами у місті. Йдеться про заклеєні вікна, самовільно розміщені вивіски та старі пошкоджені біл-борди, які загрожують здоров’ю перехожих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
опа Показати IP 20 Серпня 2019 11:54
В своїй квартирі чи офісі за вікном можу розмістити будь-що, що не заборонено законом!!!
Лучанин Показати IP 20 Серпня 2019 12:14
Демонтуйте рекламні конструкції у сквері біля готелю "Україна" навпроти універмагу і обласного управління поліції ! Чудовий сквер, гарні дерева, але в угоду торкашам зіпсували рекреаційний куточок центральної площі ! Торгашів там четверо, а людей тисячі ! Пріорітет лучанам !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus