USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За літо в таборах відпочила половина волинських дітей

14 Жовтня 2013 09:59
Найбільш масовим та доступним видом організованого відпочинку школярів традиційно вважається проведення літніх канікул в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку. Цього літа в 649 закладах на території області оздоровились та відпочили 59,2 тисячі осіб, або 49% загальної кількості осіб віком від 7 до 16 років. Про це Волинським Новинам повідомили у Головному управлінні статистики у Волинській області.

Переважна більшість дітей (87%) перебувала в пришкільних таборах з денним перебуванням. В 11 позаміських таборах оздоровились та набрали сил 5,6 тисячі дітей, з яких кожен третій – на території Шацького району.
Серед оздоровлених школярів 22,7 тисячі осіб з малозабезпечених та багатодітних сімей, 10,6 тисячі потерпілих від наслідків Чорнобильської катастрофи, 1,1 тисячі дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, одна тисяча дітей-інвалідів.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ОВВА Показати IP 14 Жовтня 2013 10:17
Комусь знову дадуть "заслюжену" медаль! З ПАКРАЩЕННЯМ ВАС, Г А С П А Д А!
sv до ОВВА Показати IP 14 Жовтня 2013 11:52
Чому так категорично? Діти дійсно відпочивали, хай не у люксових умовах, але для батьків, які все літо пропрацювали без відпусток - це вихід.Діти не проводили час під будинком на асфальті та за компютером, а спілкувались з ровесниками і були зайняті.
Читачка Показати IP 14 Жовтня 2013 11:03
"Переважна більшість дітей (87%) перебувала в пришкільних таборах з денним перебуванням." Це не є оздоровлення. Це просто перебування. Якщо школа в місті - яке оздоровлення на асфальті? У моєї підопічної сироти запитали "чи ходила в пришкільний табір?" - і поставили галочку в графі "оздоровлено" і навіть не запропонували ніякий інший вид оздоровлення (який має бути запрпонований таким дітям) - от і все покращення..
мама Показати IP 14 Жовтня 2013 11:12
Найбільш масовим та доступним видом відпочинку і оздоровлення залишається "до бабусі в село", а не в табір. В курсі, які ціни? Управління статистики, порахуйте - решта 51% дітей не мали змоги відпочити там... по великому рахунку - тільки 5,6 тисячі дітей по-справжньому оздоровились. Є чим пишатися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus