USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заворотнюк хоче стати нянею, коли народить

31 Березня 2011 14:28
Телеведуча Анастасія Заворотнюк, якій 3 квітня виповниться 40 років, зізналася, що вона та її чоловік Петро Чернишов подумують про поповнення у сім'ї.

Про це інформує ТСН .

На запитання журналістів, чи не збирається вона народити фігуристові дитину, актриса кокетливо посміхнулася: "Так, ми думаємо про це. Мені не відкрутитися".

Анастасія і Петро Чернишов живуть на два будинки і на дві країни: "Живемо в Москві, у нас хороша квартира в центрі міста. Іноді з дітьми літаю до Петра в Нью-Йорк, але зараз він більше буває в Москві. Хтось із нас повинен був піти на таку жертву - і я вдячна Петі за його вчинок. Думаю, це було непросто: осісти в Росії після стількох років у США. Він часто гастролює по світу, я їжджу на зйомки - таке наше життя".

Про Петра і відносини з ним актриса говорить легко і вільно: "Ми дійсно закохалися один в одного очима - і це не порожні слова. Ми навіть не особливо спілкувалися на зйомках шоу, тому що навколо було багато ЗМІ. Я відсиджувалася у гримерці зі співведучим Юрієм Ніколаєвим. Раптом побачила неймовірні очі навпроти... і пропала. Потім я вже дізналася, що Петро Чернишов - талановитий фігурист і колеги називають його "Баришніков на льоду". Дуже пишаюся чоловіком і не тільки його професіоналізмом. Він добрий, вірний своєму слову, людина з гідністю. Петя жодного разу не розчарував мене, і я вже не боюся цього".

Втім, як і в будь-якій молодій сім'ї, трапляються і суперечки, і сварки: "Суперечки трапляються у нас з творчих питань: даємо один одному поради, критикуємо".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus