USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Жителі Ківерців контролюватимуть комунальників ...по інтернету

13 Січня 2011 14:58
Директор Ківерцівського міського відділу Управління житлово-комунального господарства щоквартально звітуватиме перед міською радою.

Таке рішення на пропозицію фракції депутатів міської ради від ВО «Свобода» прийняли 12 січня на сесії Ківерцівської міської ради, - повідомили у прес-службі обласної організації цієї партії.

Окрім оприлюднення в сесійній залі, звіт буде розміщуватись на міському сайті.

На сайті, як вважають у «Свободі», «кожен мешканець Ківерець зможе переглянути звіт і дати відгук щодо роботи комунальних служб».

Мета такої звітності – систематична перевірка доцільності використання бюджетних коштів.

Таке рішення, на думку голови Ківерцівської міської організації ВО «Свобода» Олександра Вронського, покликане поліпшити якість виконання робіт МВ УЖКГ та забезпечити добросовісне ставлення його працівників до обов’язків перед громадою.

Цікаво, що станом на 15:00 13 січня сайт Ківерцівської міської ради - http://www.kivrada.gov.ua - заблокований як такий, що поширює віруси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Tarantino Показати IP 13 Січня 2011 15:19
"Кожен мешканець"? Давно підозрював шо у свободі пацани з рогатками зібралися.... А виявляється - діти з совочками ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus