USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Анімаційний фестиваль «Задзеркалля-2017» шукає волонтерів

18 Липня 2017 08:39
Анімаційний фестиваль «Задзеркалля-2017», який відбудеться у вересні, оголосив набір волонтерів.

Про це інформують організатори громадська організація «Імаго».

9-10 вересня у Луцьку відбудеться фестиваль анімації «Задзеркалля». Захід організують уже вдруге. Участь у ньому візьмуть відомі аніматори та учасники анімаційних студій. На відвідувачів чекають перегляди мультфільмів, конкурси, майстер-класи, квести та багато цікавого.

Нагадаємо, зокрема, одним з учасників фестивалю буде український режисер анімаційних фільмів, сценарист та оператор Манук Депоян, який зняв повнометражний фільм-фентезі «Микита Кожум'яка».

Наразі «Імаго» шукає волонтерів, охочих допомогти в організації фестивалю.

«Завжди мріяли стати частиною чогось більшого? Поринути у світ анімації та зустріти метрів української мультиплікації? Тоді ця можливість саме для вас! Долучайтеся до фестивалю анімації «Задзеркалля» - станьте волонтером і внесіть свою частинку добра у цей магічний захід», - наголошують в організатори.

Анкету волонтера можна заповнити ТУТ.

Заявки приймаються до 5 вересня.

Вхід на фестиваль – вільний.

Довідково:

Нагадаємо, минулого року фестиваль «Задзеркалля» стартував у Луцьку вперше. Він відбувався 8 та 9 жовтня у Волинському академічному обласному театрі ляльок та антикафе «Innerspace».

Участь у заході взяли:

Юрій Коваленко, більше відомий як «Доктор Звук», який озвучував мультфільми «Сімпсони», «Тачки», «Південний парк», «Сезон полювання», «Бівіс і Батхед», «Корпорація монстрів», «101 далматинець» , «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики» та ін.;

Анна Лев (Ганна Левченко) – актриса, теле- і радіоведуча, співачка, режиссер, сценарист, актриса озвучення анімації. Анна Лев озвучувала кількох персонажів мультсеріалу «Сімпсони», зокрема одного з головних героїв мультфільму- Барта Сімпсона. Також актриса дублювала героїв мультсеріалів «Футурама», «Сауз Парк», «Покемони», «Кліфорд», «Іван з Юкона» і багато інших.

Студія кіно, анімації та медіамистецтв «Червоний собака» – київська анімаційна студія, яка більше 10 років створює мультфільми.

Володимир Ликов – креативний продюсер анімаційної студії «Тунгуру» та творець мультсеріалу «Пригоди тельфів», окрім того він створював 2-D анімацію для відомого мультсеріалу «Фіксіки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus