USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Міланські» парники у Луцьку та кафе на зупинці зноситимуть

8 Лютого 2018 07:20
Лишати грядки лучан та парники, як культурне надбання чи зносити, як порушення законодавства – дискусійне питання виконкому таки вирішили: підлягають демонтажу.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 7 лютого.

Директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська каже, що на вулиці Львівській зведений без будь-яких документів літній майданчик, який підлягає знесенню.

«На вулиці Львівській, 148а збудований літній майданчик без правоустановчих документів просто на зупинці громадського транспорту. Цю самовільну споруду необхідно знести, бо неприйнятно, аби на зупинках були такі об’єкти – це порушення законодавства України», - наголосила Юлія Сиротинська.

Її підтримали та виконавчий комітет зобов’язав власника споруди протягом семи днів демонтувати її за власний рахунок, та відновити благоустрій території.

Також Юлія Сиротинська винесла на розгляд питання про демонтаж поблизу житлового будинку на проспекті Президента Грушевського, 17.

«Парник зроблений з вікон і розташований на прибудинковій території. Законодавством це заборонено, тому пропоную знести цей об'єкт», - запропонувала Сиротинська.

Різке невдоволення висловив член виконкому Ігор Алєксєєв щодо того, аби демонтувати парник.

«У Мілані є багато парників на дахах і ніхто їх не зносить, люди собі мають у користування, а туристам це цікаво. Чи, навіть, місто Берн має у центрі багато грядочок і це перетворюють на родзинку міста. Ми ж маємо працювати для людей, а не проти них, це нікому не заважає»,- наголосив Алєксєєв.

Проте виконком вирішив знести ці дві споруди.

Також члени виконкому затвердили й рід інших споруд, які зноситимуть цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 8 Лютого 2018 07:35
голова ГО «Спілка власників зброї Волині» говорить правильно це нікому не заважає
Лучанка Показати IP 8 Лютого 2018 09:28
От люди добрі поясніть ні чому у нас в Луцьку призначають таких тупих долбо-в як Сиротинська і тому подібне . Тобто той парник (чистий і акуратний ) , що розташований далеко від дороги - нікому не заважає непотрібен - бачте дозвільних документів немає. А то тільки там і немає дозвільних докуменів? А от на вулиці Карпенка-Карого зводять величезний тенісний корт також без дозвільних документів - і до речі на місці фудбольного поля де діти безкоштовно грались . І думаю по місту такого без дозволів достатньо є . Та певно , в Сиротинської щось в голові не так настроєне.
Петручіо Показати IP 8 Лютого 2018 09:52
Заважає Сиротинській, в неї загострення. Мужика срочно нада.
L Показати IP 8 Лютого 2018 11:06
Невже не знайшлося важливіших і доцільніших питань на розгляд?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus