USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

МОЗ працюватиме у штатному режимі, – Супрун відреагувала на відставку Гройсмана

20 Травня 2019 21:11
Міністерство охорони здоров'я України наразі продовжує працювати у штатному режимі.

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун у Фейсбук. Її допис з’явився відразу після того, як прем’єр Володимир Гройсман оголосив про свою відставку.

«Міністерство охорони здоров'я України продовжує працювати у штатному режимі. Нам до статусу в.о. не звикати. Події зараз будуть розвиватись як лавина, тому рекомендуємо всім менше читати новин і перейматись. Підкорегуємо наші плани і обов‘язково про них всіх повідомимо», - зазначила Супрун.

Як повідомлялося, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман прийняв рішення подати у відставку з посади глави уряду одразу після проведення чергового засідання Кабінету міністрів у середу, 22 травня.

Раніше Супрун відмовилася йти з посади глави МОЗ України. Вона зазначила, новий склад Кабінету Міністрів буде сформований, швидше за все, після виборів до Верховної Ради. Також Супрун додала, що готова проводити реформи системи охорони здоров'я, оскільки потрібно прийняти багато змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus