USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцькій школі утеплять корпус та замінять вікна

25 Вересня 2018 11:34
У КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13 Луцької міської ради» планують утеплити один із корпусів – для цього планують виділити майже 200 тисяч гривень.

Про це йшлося 25 вересня під час засідання комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як розповіла начальниця департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, на ремонт корпусу школи №13 планується виділити 198 тисяч гривень, зокрема за ці кошти його утеплити.

Однак член комісії Тарас Шляхтич зауважив, що ця школа подається на ДФРР, втім начальниця управління освіти Зіновії Лещенко пояснила, що участь школи в ДФРР передбачена на інші приміщення.

Окрім того, Лілія Єлова повідомила, що також на заміну вікон у цій школі буде виділено 60 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus