USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У школі села Пожарки оновлять спортивний інвентар

18 Квітня 2018 22:24
Школу в селі Пожарки Рожищенського району з робочим візитом відвідав депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Вячеслав Рубльов.

Освітяни навчального закладу, як і в більшості шкіл Волинської області, занепокоєні кількома найбільш гострими питаннями. Зокрема, це запровадження «Нової української школи» та відсутність фінансування. А серед найголовніших проблем цього навчального закладу – відсутність сучасного спортивного інвентарю, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Майже весь спортивний інвентар школи, яка минулоріч відсвяткувала 55-річний ювілей, використовують ще з радянських часів. З плином часу він зносився, а коштів на оновлення спортивних знарядь навчальний заклад немає. Найнеобхіднішими залишаються спортивні мати та металева сітка на вікна у кабінеті фізичного виховання. Освітяни нарікають, що вже неодноразово зверталися до депутатів різних рівнів за допомогою, але питання так і залишається невирішеним.

«Ми вже неодноразово зверталися за допомогою у різні інстанції. У відповідь нам завжди обіцяють допомогу та підтримку, але, на жаль, обіцянки залишаються невиконаними», - зазначила директор школи Тетяна Філіпчук.

Вячеслав Рубльов зазначив, що активні громади ніколи не залишаться сам на сам із своїми проблемами, адже і голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, і депутати від УКРОПу переконані, що активних, наполегливих та небайдужих потрібно підтримувати.

«Ми абсолютно свідомі того, що школи, особливо сільські, мають величезні проблеми із матеріальним забезпеченням, адже упродовж 25 років незалежності вони утримували лише умовне забезпечення. Подолати усі проблеми одномоментно не вдасться, тому рухатися будемо поступово. І для цього необхідна насамперед ваше бажання змін, готовність працювати задля майбутнього. І Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», і ми, депутати-укропівці, радо співпрацюємо з активними громадами, які готові працювати на результат», - зазначив Вячеслав Рубльов.

Крім цього, Рубльов розповів громаді села про міні-проекти облради, на які під час останньої сесії передбачили 3 мільйони гривень. Максимальна сума, яку ініціативна група може отримати від обласної ради становить 100 тисяч гривень, іншу частину дофінансовує районна рада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus