USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Весь особовий склад «Варти порядку» виведений для охорони міста

25 Жовтня 2015 17:17
Три групи швидкого реагування ГФ “Варта порядку” працюють у Луцьку сьогодні, 25 жовтня. Окрім того, зі слів керівника формування Олександра Тиводара, увесь особовий склад “Варти” – а це декілька сотень бійців, - виведений для охорони громадського порядку.

Так, три групи швидкого реагування перебувають в районі 33-ого кварталу - в приміщенні Спілки ветеранів Афганістану, в центрі міста та в районі вулиці Львівської.

Зі слів вартівців, уже мали місце провокації – так, молодики спортивної зовнішності намагалися створити конфліктну ситуацію, вступаючи в дискусії із бійцями, залучаючи до конфліктів і пересічних лучан. Таким чином, переконують охоронці порядку, ті мали намір дискредитувати “Варту порядку” в очах містян.

Зауважимо, загалом місцеві вибори у Луцьку відбуваються спокійно. До охорони залучені як працівники МВС, так і представники громадських організацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дмитро Показати IP 25 Жовтня 2015 18:29
А я ще сьогодні проголосував за Товстонюка, шкода
скай Показати IP 25 Жовтня 2015 18:45
надоіли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus