USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ВООЗ подовжила глобальну НС через коронавірус

2 Травня 2020 12:41
Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) подовжує дію глобального режиму надзвичайної ситуації у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Про це повідомив генеральний директор ВООЗ Тедрос Адханом Гебреєсус, передає Глаком.

«Пандемія залишається надзвичайною ситуацією для суспільної охорони здоров'я», – сказав він.

Гендиректор додав, що наступне засідання комітету ВООЗ щодо надзвичайної ситуації у зв'язку з коронавірусом скличуть протягом 90 днів.

За його словами, висновок про те, що пандемія, як і раніше, є надзвичайною ситуацією світового рівня, зроблено на засіданні комітету, який складався з 18 експертів і 13 консультантів, одноголосно.

Гебреєсус також закликав країни продовжувати допомагати вразливим для пандемії державам, створювати механізми акумулювання досвіду боротьби з Covid-19, виконати роботи із забезпечення справедливого доступу медичного персоналу до захисних засобів, координувати зусилля світової експертної спільноти у сфері епідеміології, вакцинації та лікування коронавірусної інфекції.

Як відомо, Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила глобальний режим надзвичайної ситуації через поширення коронавірусу 30 січня.

Раніше глава ВООЗ попередив, що пандемія коронавірусу скінчиться нескоро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тато Васі Показати IP 2 Травня 2020 14:34
Ну оголосив і що? Наші уроди все одно тільки крадуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus