USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як сім'ї можуть отримати зарплати бійців АТО?

10 Липня 2014 14:16
Волинян, чиї рідні нині перебувають в зоні АТО, цікавить, як вони можуть отримати зарплати бійців. Про це повідомляє Волинь-Нова.

«У мого чоловіка, який зараз служить у Донецькій області, на картці є кошти, але він не знає, як їх мені передати. У нас - двоє дітей, яких треба чимось годувати. Чи можу я отримувати зарплату чоловіка відразу на свою картку? Ходила в банк, а там сказали, що без його письмової згоди гроші з карткового рахунку не знімуть», - розповідає волинянка Ольга.

Зі слів спеціалістів, за бажання військовослужбовця перерахування (виплата) коштів членам сімей може здійснюватися шляхом:

— видачі готівки з каси військової частини, за місцем її постійного розташування, за довіреностями військовослужбовців;

— перерахування коштів на зазначений військовослужбовцем рахунок;

— поштовим переказом, який оплачує військова частина.

Достатньо подати відповідний рапорт на ім'я командира частини.

Згідно із статтею 245 Цивільного кодексу України довіреність військовослужбовця або іншої особи, яка перебуває на лікуванні в госпіталі, санаторії та іншому військово-лікувальному закладі, може посвідчити начальник цього закладу, його заступник із медичної частини, старший або черговий лікар.

Довіреність військовослужбовця, а в пунктах дислокації військової частини, з'єднання, установи, військово-навчального закладу, де немає нотаріуса чи органу, що вчиняє нотаріальні дії, також довіреність працівника, члена його сім'ї і члена сім'ї військовослужбовця може посвідчити командир (начальник) частини, з'єднання, установи або закладу.

Маючи на руках такий документ, ви зможете отримувати кошти в будь-якому банку.

Окрім того, військовослужбовці можуть самостійно перерахувати кошти членам своїх родин, використовуючи послуги дистанційного обслуговування банківських рахунків з використанням систем «Телефонний банкінг», «Клієнт-інтернет-банк». За детальною інформацією зверніться у відповідне відділення банку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дружина Показати IP 10 Липня 2014 17:15
Мені чоловік з допомогою "Приват24 ".пересилає гроші на свою зарплатну карточку яка в мене і я можу зняти гроші(можна на будь-яку іншу карточку приватбанку)
Анонім Показати IP 10 Липня 2014 17:19
Мародерствує?
Ирина Показати IP 11 Липня 2014 00:00
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus