USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

18 поліцейських Львівщини звільнили через пиятику за кермом

17 Лютого 2016 07:00
У 2015 році на Львівщині з Національної поліції звільнили 18 співробітників за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. З початку 2016 року вже четверо працівників поліції сідали п’яними за кермо.

Про це ZAXID.NET повідомила керівник прес-служби ГУ Національної поліції Львова Світлана Добровольська.

Зі слів Добровольської, протягом минулого року у Львові та області виявили 19 випадків, коли п’яні працівники поліції (до листопада 2015 року - міліції) керували автомобілем. 18 з них вже звільнили, щодо одного триває службове розслідування.

З початку 2016 року вже чотирьох працівників поліції зловили на керуванні автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Один з них – слідчий Галицького відділу поліції, який в ніч на 16 лютого на вулиці Городоцькій зніс бетонні стовпці, зламав дві сакури, вилетів на зустрічну смугу та врізався в металеву огорожу. Щодо цих працівників поліції призначили внутрішні розслідування.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, із лав Управління патрульної поліції міста Луцька звільнили вже другого працівника. Так, за появу на роботу «під мухою» звільнили поліцейського Максима Матвіюка. Крім того, за водіння службового авто в нетверезому стані звільнено поліцейську Наталію Жилко.

16 лютого редакція розповідала про аварію за участю поліцейських в Одесі: причиною ДТП називають той факт, що водій "Ніссана" не поступився дорогою патрульній машині, яка рухалася зі звуковим сигналом і мигалками. У салоні Nissan на момент зіткнення знаходилася 10-річна дівчинка.



Того ж дня у Мукачевому на вулиці Матросова трапилося ДТП за участю екіпажу патрульної поліції, внаслідок якого травмовано водія скутера, - інформує видання УНН.

Патрульний автомобіль з синіми проблисковими маячками та відповідним сигналом повороту згідно з ПДР виконував поворот ліворуч, щоб заїхати на АЗС. Зустрічною смугою рухався скутер з увімкненим ближнім світлом фари. Проте водій затулив фару особистими речами, через що його не помітили патрульні. Як наслідок, відбулося зіткнення. Патрульні надали водієві скутера домедичну допомогу, а згодом його госпіталізувала швидка допомога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кейт Показати IP 17 Лютого 2016 07:23
Куча гноя. Новая полиция очередной пиар правительства. Какой от новой полиции толк если в стране нет экономики. Один вывод-создана красивая декорация и одновременно карательный орган дабы защитить беспомощное правительство. За что платим налоги?
Дядько Показати IP 17 Лютого 2016 14:19
Видно занадто багато заробляють. Є з чого на дурниці всякі бабки просаджувати і не треба могоричі збивати))
василь Показати IP 17 Лютого 2016 15:14
Мова йде про працівників не патрульної поліції а про старих працівників міліції... ,
гість до василь Показати IP 17 Лютого 2016 22:17
шановний, подивись на дату 16 лютого вже була поліція, тому якшо сам мєнт, то не вигараражуй своїх
Робітник заводу Показати IP 18 Лютого 2016 11:33
Треба потрусити і тих ,хто їх приймав на роботу , тестував ,керував ними тепер .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus