USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У центрі Одеси поліцейські «влетіли» у машину з дитиною

16 Лютого 2016 13:33
У центрі Одеси сталася аварія за участю поліцейських.

Про це повідомляє Обозреватель з посиланням на прес-службу поліції Одеси.

Причиною ДТП називають той факт, що водій "Ніссана" не поступився дорогою патрульній машині, яка рухалася зі звуковим сигналом і мигалками. Сталося зіткнення, у результаті якого у машини поліцейських відірвався бампер. Він і пошкодив Mitsubishi, який проїжджав повз.

У салоні Nissan на момент зіткнення знаходилася 10-річна дівчинка. Вона відбулася забоями.

Водій Nissan звинувачує поліцейських.

З його слів, вони рухалися на величезній швидкості. Водій пообіцяв передати слідчим органам записи відеореєстратора, які можуть підтвердити його слова.

Як повідомляв "Обозреватель", в Києві водій Skoda влетів у стоянку, ховаючись від поліції.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, із лав Управління патрульної поліції міста Луцька звільнили вже другого працівника.Так, за появу на роботу «під мухою» звільнили поліцейського Максима Матвіюка. Крім того, за водіння службового авто в нетверезому стані звільнено поліцейську Наталію Жилко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
бандеровець Показати IP 16 Лютого 2016 14:05
Він не повірить, але з проблисковими та звуковими сигналами вони можуть даже летіти))
День сурка Показати IP 16 Лютого 2016 14:21
вже було 23 жовтня 2015 року в Одесі сталася ДТП - патрульний автомобіль поліції збив жінку, яка переходила пішохідний перехід на зелений сигнал світлофора. Щоб виправдати поліцейських, прес-служба МВС України поширила повідомлення, мовляв патруль поліції протаранив інший автомобіль, а він, за інерцією, полетів і збив жінку.
леді Показати IP 16 Лютого 2016 14:30
Та скільки можна!? То наркотиками приторговують, то в алкогольному спянінні, то пасажира вбили, їм знову все з рук сходити буде? Ці нові ще гірші старих
не пацик Показати IP 16 Лютого 2016 16:05
невже так тяжко посадити іх на брички і возики ? і економно і ближче до людей і екологія на висоті і по дорозі всіх вислухають- вдячні громадяни нагодують- по парках і далеких населиних пунктах верхових на зиму сани . ходарев старався перетворити міліцію ближче до людей але напевне його незрозуміли. а візьміть закарпатья- франківщину- львівщину-рівенщину там роками е такі села і люди що 20 років поліцейского небачили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus