USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

1% призовників Волині підуть на альтернативну службу

24 Березня 2011 17:38
Один відсоток волинських призовників, які навесні 2011-го стануть солдатами, протягом дев’яти місяців так і не візьмуть до рук зброю, адже проходитимуть альтернативну службу.
Як розповів заступник Волинського обласного військового комісара підполковник Павло Турсумуратов, у законодавстві є таке поняття «альтернативна служба». Про це повідомляє Волинська ОДТРК.
Ййдеться про призовників, яким за віросповіданням заборонено брати зброю в руки. «Таких призовників на Волині до відсотка, - сказав Турсумуратов. - Їх, згідно з рішенням відповідної комісії, направляють до різних установ, де протягом визначеного терміну вони працюють, таким чином виконують свій обов’язок».
Перших новобранців з Волині відправлять до війська 12 квітня, призов триватиме до кінця травня.
На Волині, як і загалом в Україні, триває весняний призов до лав Збройних сил України. Служити підуть 660 волинських юнаків. Їх чекають у військових частинах сухопутних військ, повітряних, військово-морських сил, внутрішніх військ МВС та Державної спеціальної транспортної служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кадровий офіцер Показати IP 24 Березня 2011 19:08
Немає кому служити - як не сектанти, то з плоскостопієм, як бурі ведмеді, або з одним яйцем, або зовсім без них (гемофродіти). В мої роки хлопці гірко плакали, хто комісувався і отримував "білий" військовий квиток. Таких навіть дівчата сторонились. А де візьметься здоровя, якщо діти зачаті в пяному угарі, ростуть дибілами і з семи років смокчуть пиво і курять гашиш?
Лікар Показати IP 24 Березня 2011 19:33
Нинішні призовники за станом здоровя не годяться ні в сухопутні, ні в мокропутні війська.
Роман до Лікар Показати IP 25 Березня 2011 10:47
Бо лікарі якісь дивні... Прийшов на комісію здоровий,а вийшов з плоскостопістю і деформацією грудної клітки... за півроку такі речі не розвиваються...
!!! до Роман Показати IP 25 Березня 2011 12:08
за гроші і "дебілом" вийдеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus