USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

300 волинських шахтарів оголосили голодування. ФОТО

7 Листопада 2016 10:09
300 працівників державної шахти №10 Нововолинська оголосили безстрокове голодування.

Про це повідомили представники страйкового комітету підприємства, - передає УНН.

Зі слів волинських гірників, голодування розпочали через борги із зарплати, яку не виплачують з серпня місяця поточного року.

“З того моменту набігло майже 300 мільйонів боргу. Сподіваємося, що завдяки голодуванню на нас звернуть увагу та виплатять зароблене”, — зазначили страйкарі.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, наприкінці жовтня гірники "Нововолинської" блокувати трасу на кордоні з Польщею. Так, шахтарі перекривали під'їзні шляхи до митного переходу, щоб зупинити рух транспорту через кордон. Таким чином вони прагнули привернути увагу української влади і світової громадськості до порушення основного права трудящих на своєчасну виплату заробленого. Як зазначали тоді волинські гірники, вони досі не отримали зарплатні за серпень і вересень цього року.

Відео видання БУГ:


Фото голодуючих шахтарів оприлюдний у Фейсбук народний депутат Ігор Гузь:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Народна довіра Показати IP 7 Листопада 2016 10:32
На майдан ?
Анонім Показати IP 7 Листопада 2016 10:36
На фоне "зароблених в бізнесі" миллионов (и не только гривен) долг людям, обеспечивающих страну углём, является циничным и вопиющим преступлением! Господа шахтёры! Берите пример с Гройсмана, Лозового пр. Вот это труженики! Им не нужен ни украинский уголь, честно добытый, ни ваш труд. Им нужно по коррупционным схемам покупать уголь у чёрта на куличках.
Правда Показати IP 7 Листопада 2016 10:55
Так а де звіт нардепа Гузя про вирішення питання. Якщо порахувати скільки разів він приїздив до Нововолинська і обіцяв - то за "транспортні" вже частину заборгованості можна виплатити. Краще маленький результат роботи ніж велика показуха роботи.
Анатоль_ Показати IP 7 Листопада 2016 11:15
Голодують - то тільки на словах. Бачили ми такі шахтарськи голодівки, коли тільки вагу люди набирають. Хто контролює, що вони дійсно голодують? То цирк!
Володимир до Анатоль_ Показати IP 7 Листопада 2016 11:59
А ти сам попробуй, циркач.
Сірко до Анатоль_ Показати IP 7 Листопада 2016 12:05
Друг ти ПЕДОФІЛА!!! І тобі ще хватає совісті таке писати???
Микола Показати IP 8 Листопада 2016 16:01
А як не бачиш того лиха, То скрізь здається любо, тихо, І на Україні добро. Меж горами старий Дніпро, Неначе в молоці дитина, Красується, любується На всю Україну. А понад ним зеленіють Широкії села, А у селах у веселих І люде веселі. Воно б, може, так і сталось, Якби не осталось Сліду панського в Украйні. (Т.Г. Шевченко 1848 рік)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus