USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

31 грудня офіційно запрацював безвіз між Україною та ОАЕ

31 Грудня 2017 09:58
З 31 грудня офіційно запрацював безвізовий режим між Україною та Об'єднаними Арабськими Еміратами (ОАЕ), запуск якого анонсувало МЗС раніше.

Для в'їзду в ОАЕ українцям необхідний біометричний паспорт, термін дії якого складає не менше 6 місяців. Українці можуть в'їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати без віз на території ОАЕ строком до 30 днів.

"Громадяни України, які користуються згаданими дійсними біометричними паспортами, не мають права працювати, залучатися до будь-якої професійної діяльності або вчитися на території Об'єднаних Арабських Еміратів, якщо тільки вони не отримали на це дозвіл згідно з відповідним законодавством ОАЕ", - додали у відомстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus