USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

70% вивісок на центральній вулиці Луцька можуть демонтувати

24 Травня 2016 15:25
Якщо депутати Луцької міської ради проголосують за нову концепцію вивісок у місті, то значна частина діючих вивісок буде «поза законом» і їх доведеться демонтувати.

Як розповів минулого тижня директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський під час засідання міськвиконкому, якщо проект концепції затвердять депутати, то 70% вивісок на вулиці Лесі Українки доведеться демонтувати.

Річ у тім, що в концепції рекомендується виготовляти вивіски з підсвічуванням у вигляді окремих об’ємних літер, прикріплених безпосередньо до стіни фасаду.

Сьогодні Олександр Ковальський на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив, що нова Концепція розміщення та розвитку реклами та вивісок у Луцьку виноситься на розгляд найближчої сесії міської ради.
Щоб наочно пояснити, як відрізнятимуться вивіски в Луцьку після затвердження цього документу, він оприлюднив візуалізацію можливих змін на будівлях по проспекту Волі.
via GIPHY
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ПП Показати IP 24 Травня 2016 15:31
як собака немає шо робити ,,,,,то самі знаєте -шо робить ,так і депутати ,,,чим би не тішитися ,аби підприємцям проблеми створити і гроші викачати ,А який толк від того,,,,
Анонім до ПП Показати IP 24 Травня 2016 15:58
нє, хай краще історичні будівлі і центр міста перетвореться на порно-банер. ти, власнику ларька з чебуреками, на квартирі своїй наклей рекламу.
лучанка Показати IP 24 Травня 2016 16:55
Шановні,цікаво де це написано якого формату робити власнику вивіску?може ви ще й бюджет будете розраховувати ?? В законі чітко написано ст.16 п,1.абз 2. *Під час видачі дозволів на розміщення зовнішньої реклами втручання у форму та зміст зовнішньої реклами забороняється.*Читайте Закони !!! Ви б краще дивились за технічними станом БІГ БОРДІВ та ін. під час великого вітру !!!! , як їх коливає !!!!Хто несе відповідальність за це?? Чи ви тільки *безкоштовні*:-))) дозволи видаєте, а потім ще штрафи виписуєте??Схаменість!!! Дійте в рамках Закону.
Бе Показати IP 24 Травня 2016 17:50
Ініціатори хай пройдуться тротуаром пішки від педколеджа до київської, дивлячись вгору і розглядаючи вивіски. В травмпункті будуть всі.
Анонім Показати IP 25 Травня 2016 10:57
Слава богу! може як раз так буде. Бардак страшний!
Луцький Показати IP 25 Травня 2016 19:31
Ось я переїхав в новий офіс і мені потрібно щоб люди знали, що я пропоную їм(послуги).Як про мене взнають,якщо я не зроблю вивіску?Тут негативно пишуть ті, що працюють не на себе і не знають як важлива хоча б інформаціна вивіска.Доречі якщо вона пласка і щільно прилягає до фасаду - це саме інформаційна вивіска , а не реклама.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus