USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

95 квартал - зі сльозами про Україну

27 Травня 2014 09:50
Студія "Квартал-95", яка виступає зі своїм шоу "Вечірній Квартал" в Греції, знову вразила чуттєвим та емоційним виконанням пісні, присвяченій Україні.

Цього разу "кварталівці" переробили останній хіт Алли Пугачової "Нас бьют – мы летаем!", - інформує ТСН.

"Нехай брешуть, що міцнішаємо від нових зрад. Від сепаратистів і від федерательств. Прикро віддатися, страшніше продатися, але якщо впали, повинні ми піднятися", - йдеться у пісні.

Фінальна пісня від «Вечірнього Кварталу»

Один з акторів "кварталу", Олександр Пікалов говорячи слово "федерательств", настільки був обурений, що показав непристойний жест середнім пальцем.


Нагадаємо, у середині квітня "Квартал 95" розчулив людей до сліз новою патріотичною піснею. "Кварталівці" продовжують описувати події в країні у своїй творчості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
українка Показати IP 27 Травня 2014 10:22
якось не до жартів, не до концертів в країні війна гинуть люди...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus