USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Lutsk Food Fest 2016: замок Любарта приймає гостей. ФОТОРЕПОРТАЖ

14 Травня 2016 21:25
Гігабайти гарної музики, тонни їжі та літри весняного дощу – так розпочався третій гастрономічний фестиваль Lutsk Food Fest 2016.

Про це повідомляють Хроніки Любарта.

Нагадаємо, фестиваль розпочався сьогодні і триватиме два дні – 14-15 травня.

Попри «не льотну» погоду та дощ фестиваль дивував різноманітними смаколиками, які вражали найзатятіших гурманів. Фаршировані равлики, соковиті ковбаски гриль, раки, всілякі хот-доги та паніні, піца, живе пиво, вишукані вина та ще багато іншого можуть скуштувати лучани та гості міста на території замку Любарта цими вихідними.

Організатори заходу подбали і про розширену дитячу зону, аби навіть найменші відвідувачі провели час цікаво та з користю. Дозвілля малечі забезпечували студія розвитку «Маленький Хогвартс» та сімейна академія «Плай».

Разом із клубом настільних ігор «Твоя фішка» для дітей влаштували ігри. Не менш цікаву програму вигадали представники сімейної академії «Плай» - майтер-класи з виробів із солоного тіста, сувенірів із сіна, іграшок-героїв театру.

Лучанка Тетяна каже, що захід їй дуже сподобався, навіть дощ не завадив відпочити та повеселитися.

«Ми були на цьому фестивалі торік, прийшли й зараз. Шкода, що погода така, втім, це нас не зупинило й не зіпсувало гарного настрою. Приємно, що сьогодні тут можна побачити багато людей, і не лише лучан, а й гостей із-за кордону. Ми тут з дітками, адже і їм цікаво, бо фестиваль драйвовий», - розповіла Тетяна.

Приємні враження від заходу і в мешканця Луцька Сергія.

«Враження від заходу дуже позитивні, незважаючи на похмуру погоду та сильний дощ. Дуже-дуже приємно, що в нашому Луцьку таке є. Окрім смачних наїдків та гарної музики, цікаво було побачити різні новинки вуличної кухні, рішення для кулінарів», - захопливо розповів Сергій.


Один із організаторів фестивалю Владислава Жорняк каже, що великим «мінусом» свята стала погода, проте це не привід сумувати.

«Ми хотіли, щоб погода була трішки кращою. На жаль, дощ нас частково підвів. Втім, наші учасники не розгубилися й активно розгорнули навіси, палатки. Ми бачимо, що людей зібралося багато, навіть самі не розраховували на таку кількість охочих приєднатися до дійства. Люди відпочивають та розважаються, єдине що довелося згорнути дитячу площадку через зливу. Втім, ми раді усіх бачити й запрошуємо на фестиваль та гарантуємо, що буде цікаво та весело», - розповіла організатор.


.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ПРИВИД Показати IP 15 Травня 2016 15:39
Т А Н Я Т И С У П Е Р ....
Наташа Показати IP 16 Травня 2016 08:30
Вона завжди суперррр!!!!
надя Показати IP 16 Травня 2016 08:32
А поліція дійсно як "Полицейская академия "...))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus