USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ада Роговцева запросила на свою виставу у Луцьку воїнів АТО

2 Квітня 2015 16:44
Приємний мистецький дарунок для жителів Волині зробила відома в Україні і за межами нашої держави артистка театру та кіно Ада Роговцева, яка разом з колегами по творчому цеху, на сцені волинського обласного драматичного театру імені Т.Г.Шевченка, професійно зіграла у виставі «Варшавська мелодія-2».

На виставу Ада Роговцева запросила воїнів, щоб за посередництвом мистецтва вплинути на покращення їхнього психологічного стану.

Так, 31 березня у переповненій залі театру з великим успіхом відбулася вистава “Варшавська мелодія”-2 за участі зірки української сцени і кіно Ади Роговцевої та її дочки Катерини Степанкової.

Суть вистави зводиться до того, що любов головної героїні Гелі, польської співачки, і Віктора, російського винороба була зруйнована указом Сталіна у 1948 році. Юну героїню зіграла Катерина Степанкова, а літню – Ада Роговцева.



Через кар’єру Геля переїхала до Америки після того, як вони з коханим не змогли побратися. З тієї ж Америки вона приїжджає в “перебудовну” Москву 1988 року. Зустріч з незнайомим “новим руським” змушує її знову пережити щасливі і трагічні миті її молодості.

У виставі особливо добротно прописані монологи юної героїні. Вона дотепна, відверта, емоційна. Динаміка сюжету з Катериною Степанковою захоплює. Літня ж героїня просто насолоджується зірковим статусом Ади Роговцевої.

До слова, Ада Роговцева грала Гелю з “Варшавській мелодії” на сцені Київського театру ім. Лесі Українки понад двадцять років. “Варшавська мелодія” для киян була не просто “хітом” - вона стала знаковою виставою для декількох поколінь, подією не тільки культурної, але соціального життя. Роговцева не пропустила жодного спектаклю - у неї не було дублерів. “Варшавська мелодія” пройшла 670 разів!

На фото: Ада Роговцева і Альфред Шестопалов у виставі "Варшавська мелодія", 1968:



Артистка зауважила, що найдорожчою нагородою за свою творчість вона вважає щиру подяку від бійців у зоні АТО, де вона нещодавно побувала.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛЮДИ СТАЛИ РІДНІШИМИ ОДИН ОДНОМУ, - ЛЕГЕНДАРНА АДА РОГОВЦЕВА

В рамках проекту «Мистецька терапія, який реалізовує благодійний фонд «Рідна Волинь» для волинських бійців, що проходять реабілітацію після бойових дій на сході України в обласному госпіталі інвалідів, за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, Ада Роговцева запросила на виставу воїнів, щоб за посередництвом мистецтва вплинути на покращення їхнього психологічного стану.

Усі солдати, які побували на виставі, відзначили, що такі зустрічі з митцями допомагають їм відновлювати душевну рівновагу та здоров’я.

Голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов на знак вдячності усім артистам, які були зайняті у виставі «Варшавська мелодія», від імені усіх волинських бійців, що зараз знаходяться на лікуванні в госпіталі інвалідів, вручив Аді Роговцевій квіти та картину з зображенням замку Любарта.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 2 Квітня 2015 17:01
білети почьом будуть?
До Анатоля Показати IP 2 Квітня 2015 17:04
Так правильніше: білети почьом були?
титушко Показати IP 2 Квітня 2015 17:30
Вся жизньигра.дочь офицераСА и еврейки с местечка.интересно в какой период жизни она искренняя, но при этом замечательная артистка ,и сыграет то, что скажет режиссер.и будут пиарить в отличии Нины Матвиенко,которая имеет Личное мнение.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus